ANMELDELSER


NÅR SOLEN FORSVINDER

**** "Velskrevet og hæsblæsende historie."

- Lars Ole Saurberg, Jyllands-Posten

**** "Godt serveret med grundig research og gedigen spænding ... i denne meget lange, men stort set konstant spændende thriller."
- Bo Tao Michaëlis, Politiken 

**** "Forfatterne har tydeligvis skrevet sig varme og ind på deres hovedpersoner. Og de har ikke mindst fået endnu bedre styr på plot og pageturnende spænding ... Forfatterparret formår at holde de mange bolde i luften i et letfortalt plot."
- Merete Reinholdt, Berlingske

"Velskrevet og veldrejet underholdning ... En underholdende krimi med et aktuelt emne og velresearchede fakta som baggrund for et spændende plot ... Man er indfanget af historien." 
- Christine Christensen,DanskBiblioteksCenter 

"Bødker & Bruun viser sig atter som et forfatterpar der forstår at skrue et handlingsforløb sammen." 
- Henrik Tjalve, Flensborg Avis 

"Krimi med dobbelt spænding ... En pageturner."
- Peter Foersom, Folketidende

**** ”Særdeles spændende og medrivende ... Sjældent har jeg læst en bog, hvor det politimæssige er så grundigt og korrekt beskrevet." 
- Jan Findal, Litteratursiden.dk 

"Sproget er flydende, og du bliver hurtigt draget ind i historien ... Det er bestemt ikke den sidste krimi af Bødker & Bruun, jeg skal læse."
- Krimihjerte.blogspot.dk

"En basalt set spændende og velskrevet historie, som afspejler forfatterparrets research og fascination."
- Morten Kidal, Bogblogger.dk

"Spænding til bristepunktet."
- Krimifan.dk


FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE

 **** ”Den ægte og gode krimivare får man hos forfatterparret Bødker & Bruun med Før døden lukker mine øjne … I et sikkert sprog leverer de en sansemættet, højaktuel og rigtig spændende historie om nødhjælpsarbejde, våbenhandel, somaliske pirater og krigstraumer … en af de bedste danske krimier læst længe.”
- Merete Reinholdt, Berlingske Tidende

***** ”Spænding på mange niveauer ... heftig handling og mange tråde, der spindes sammen i slutningen.”
- Birte Strandby, MetroXpress

**** ”Bødker & Bruun leverer en solid spændingslagkage i flere blodige lag.”
- Bo Tao Michaëlis, Politiken

**** ”Formår at holde spændingsniveauet hele vejen igennem … Bødker & Bruun befæster i Før døden lukker mine øjne deres stærkt personlige varemærke ... Det er stærkt underholdende at læse om moralske forestillinger i frit fald i Før døden lukker mine øjne.”
- Henrik Tjalve, Dagbladenes Bureau

”Bødker & Bruun hæver sig pænt over den hjemlige andedam i deres gestaltning af et internationalt orienteret plot … en solid krimi med overblik og tempo.”
- Katinka Bruhn, Weekendavisen

”En gedigen politisk spændingsroman, der ikke bare kopierer genrens format.

- Lars Ole Sauerberg, Information

”Med Bødker & Bruun har vi fået et kvalificeret dansk bud på den retsmedicinske thriller - den internationale krimi-undergenre. Og for dem der kan lide seje, excentriske kvindelige hovedpersoner, hvor empatien ikke trykker, og spænding med gode plots frem for socialrealisme, er dette et godt bud.”
- Kent Skov, DBC

”Hæsblæsende, underholdende og tankevækkende thriller om dansk dobbeltmoral omkring våbenhandler. … en fornem thriller.”
- Holger Ruppert, Frederiksberg Lokalavis


***** - Frederiksborg Amts AvisBLOD VIL HAVE BLOD
 
"Infamt spændende ... Bogens handling er både begavet og dygtigt konstrueret ... Blod vil have blod vil - og kan - meget ... Man lukker bogen med tilfredshed og lyst til at læse mere om Linnea Kirkegaard og hendes meritter."
Henrik Palle, Information


**** "Krimidebutanter med noget på hjerte ... for genren usædvanlig nuancerede personportrætter ... En relevant og aktuel fortælling, og med flere af den slags - ikke som alibi for et halsbrækkende plot, men som ægte interesse i virkeligheden - har parret et varemærke, der nok skal sikre dem holdbarhed."
Jonas Hindsholm Bentzen, Børsen

”Et originalt plot, der for en gangs skyld ikke handler om seriemord, narko og/eller menneskehandel … fremragende research og spændende momenter; en veninde viser sig fra en anden og farlig side, et lejemord går i kage og som sagt, intrigen er behagelig nytænkt.”
Bo Tao Michaëlis, Politiken

****** ”Plottet er genialt, sproget fantastisk, og hovedpersonen Linnea og bi-hovedpersonen Jonas så velbeskrevede, at man ikke i et sekund er i tvivl om, hvem de er, og hvad de står for. Det hele går op i en højere enhed, og jeg havde meget svært ved at lægge bogen til side. Jeg ser allerede frem til den næste bog! Bogen får 6 store stjerner.” 
boguglen.dk 

**** "Et brag af en debut for makkerparret Bødker og Bruun. Man er fanget fra første side, og sådan er det frem til man har læst sidste ord i bogen."
krimifan.dk


"Bødker & Bruun har gjort en gedigen mainstream thriller, en rigtig lufthavnsbasker."
Per Krogh Hansen, Berlingske Tidende


**** krimisiden.dk


"Solidt håndværk. Udmærkede person- og miljøskildringer. Interessant retsmedicinsk stof."
Katinka Bruhn, Weekendavisen

***** ”Der er substans i ny dansk krimi … De skriver spændende og med nerve, og man har lyst til at følge hovedpersonen Linnea, som nok skal vise sig at have nogle alvorlige lig i lasten.”
Henrik Tjalve, Midtjyllands Avis

**** Horsens Folkeblad 


***** Fyns Amts Avis

"En velskrevet historie, der let glider ned."
Metroexpress