torsdag den 10. marts 2011

NOGET PÅ HJERTE

I dag udkommer BLOD VIL HAVE BLOD endelig …

Børsen var først ude med en anmeldelse, men den er vi til gengæld også rigtig glade for. ”Krimidebutanter med noget på hjerte”, lyder det. ”Stærkt portræt af en hjemvendt Irak-soldat gør Blod vil have blod til en relevant og aktuel fortælling.” Den var ikke så dårlig at vågne op til! Bogen er desuden foreløbig blevet anmeldt i Morgenavisen Jyllands-Posten og Politiken.

”Et originalt plot, der for en gangs skyld ikke handler om seriemord, narko og/eller menneskehandel,” skriver krimieksperten Bo Tao Michaëlis. ”Fremragende research og spændende momenter; en veninde viser sig fra en anden og farlig side, et lejemord går i kage og som sagt, intrigen er behagelig nytænkt.” Han kan til gengæld ikke lide de ting, som Børsen roser mest, så det er heller ikke uinteressant læsning.

Bogen udkommer både som indbunden bog. Og som lydbog. Og såmænd også som e-bog, så den kan slæbes med på ferien, hvis man ikke lige har mulighed for at presse en ekstra bog ned i tasken. E-bogen kan fx købes her. Og på bogpriser.dk kan man lige her se, hvor den indbundne udgave er på tilbud. God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar