onsdag den 6. april 2011

GO' MORGEN KRIMI


Her til morgen var vi i Go' Morgen Danmark på TV2 og fortælle om BLOD VIL HAVE BLOD. Indslaget kan - i hvert fald i nogle dage - ses på Sputnik eller lige her. En del af oplægget var, at vi skulle skrive indledningen til en krimi, der foregår på Hovedbanegården. Den kom til at lyde sådan - med tak til Billy Wilders klassiske film Sunset Boulevard:

"En hjemløs i et par nye Converse er den første, der får øje på mig. Han ser mit smadrede fjæs og dropper at sælge mig Hus Forbi.
Den næste er en gymnasiepige fra Ishøj, der får et chok, da hun opdager blodet på bænken.
- Har du brug for hjælp? spørger hun.
Hun rusker i mig, men får intet svar. Så er hun på benene, mobil i hånden og kurs direkte mod nærpolitistationen.
I det samme lyder udkaldet. Fem minutter til mit tog, men jeg vil ikke nå det.
Det er tre kvarter siden, jeg blev dræbt. Likvideret med to kugler fra en halvautomatisk Kel-Tec P-32.
Hovedbanegården blev min endestation."

Og hvis vi ikke ses på skærmen, så ses vi vel til Krimimesse i Horsens næste weekend?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar