onsdag den 5. september 2012

FRA SPANIEN TIL NØRREBRO

Sommerferien er overstået, men rigtige krimilæsere tragter ikke kun efter død og opklaring, mens de ligger i hængekøjen. Og lige nu er der rig lejlighed til at gøre noget ved det. FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE er nemlig netop kommet som Månedens Bog i bogklubben Krimi & Spænding, hvor vi er i fornemt selskab med en masse af de forfattere, vi selv beundrer. Læs mere her.

Og den 17. september er det BLOD VIL HAVE BLOD, der udkommer som pocketbog til næsten ingen penge. Den kan bl.a. forudbestilles her. Der er ingen undskyldninger for ikke at få dem læst!

I mellemtiden knokler vi derudaf med seriens tredje bind. Sidste efterår blev brugt på feltstudier, vinter og forår på at diskutere plottet igennem igen og igen og igen, lave små gule lapper med scener, bytte rundt på dem, flytte dem tilbage igen, krølle dem sammen, lave nye, og foretage en masse research om den spanske borgerkrig, mauriske fyrster i middelalderen, samuraisværd, Frelsens Hær, nedlagte bunkere i København, bandekriminalitet og en masse andet, der kommer til at dukke op i den tredje roman om Linnea Kirkegaard. Vi har skrevet løs hen over sommeren og fortsætter, indtil gåden er løst …

Ingen kommentarer:

Send en kommentar