mandag den 12. marts 2012

FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE

Så er bogen endelig ankommet fra trykkeriet i Tyskland og er på vej ud til boghandlerne. Det er altid en fantastisk følelse at få det første eksemplar og bladre det igennem med tilbageholdt åndedrag for at se, om alt er blevet, som man havde forestillet sig det. Men vi kan vist roligt afsløre, at vi er meget tilfredse!

Lige her ligger der en smagsprøve på de første kapitler til dem, der ikke kan vente helt til den 23. marts, hvor FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE udkommer. Uddraget begynder ved Helgoland i København, men når lige at runde den somaliske kyst og dermed to af hovedsporene i historien. Længere fremme venter en folkemorder i skjul, en berømt våbenhandler, en efterretningsagent med rod i loyaliteten, en flygtning i Sydhavnen og et nervepirrende klimax.

Og til de der har undret sig, kan vi da godt afsløre, at titlen ligesom med vores første krimi stammer fra Shakespeare. ”Før døden lukker mine øjne” optræder i et af de mindre kendte stykker, nemlig Henry 5., del 3, og ordene har en helt særlig betydning for en af bogens vigtigste personer, en ung pige med en mørk hemmelighed …

Ingen kommentarer:

Send en kommentar