fredag den 23. marts 2012

MORALSKE FORESTILLINGER I FRIT FALD

I dag udkommer FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE - og endda til rigtig flotte anmeldelser. Det har vi glædet os til i lang tid. Det er en lidt mærkelig fornemmelse det med at gå med en historie i hovedet (og på computeren) uden at kunne vise andre, hvad der optager en. Men nu er bogen altså ude i butikkerne, så det er bare om at komme i gang med læsningen …

Og det kan godt være, at der udkommer en masse krimier lige nu op til Krimimessen i Horsens, men ikke desto mindre har flere aviser været ude med anmeldelser på dagen, og det er vi selvfølgelig ikke kede af. Bo Tao Michaëlis indleder i Politiken med at fastlå, at ”Bruun & Bødker leverer en solid spændingslagkage i flere blodige lag” og kvitterer med fire stjerner.

For Dagbladenes Bureau (dvs. flere af provinsaviserne) skriver Henrik Tjalve, at romanen ”formår at holde spændingsniveauet hele vejen igennem … Bødker & Bruun befæster deres stærkt personlige varemærke.” Han afslutter også med fire stjerner, og ”det er stærkt underholdende at læse om moralske forestillinger i frit fald i Før døden lukker mine øjne.”

Endelig konkluderer Informations gæsteanmelder Lars Ole Sauerberg, at det er ”en gedigen politisk spændingsroman, der ikke bare kopierer genrens format”. Så alt i alt masser af roser, og det er da en dejlig måde at begynde udgivelsesdagen på!

FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE findes både som e-bog, der fx kan købes her. Og selvfølgelig som en rigtig indbunden papirbog med smudsomslag og hele pivtøjet. Find den i de fleste boglader, eller i netboghandlere som fx her. Og til de der foretrækker at andre læser bogen for dem, er der såmænd også en lydbog på vej.

Vi ses forhåbentlig i Horsens til Krimimesse i morgen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar