onsdag den 28. marts 2012

SOL OVER STATSFÆNGSLET

Der udkom over 90 krimier op til Krimimessen i Horsens. Det må vist være ny rekord. Ikke desto mindre blev der alligevel plads til roser og omtale af FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE, og i dag er bibliotekernes anmeldelse også dukket op. Den er vi bestemt også glade for:

”Med Bødker & Bruun har vi fået et kvalificeret dansk bud på den retsmedicinske thriller - den internationale krimi-undergenre. Og for dem der kan lide seje, excentriske kvindelige hovedpersoner, hvor empatien ikke trykker, og spænding med gode plots frem for socialrealisme, er dette et godt bud.”

Anmelderen mener oven i købet, at der i romanen er ”takter til noget selvstændigt, der udover location kan tilføre noget dansk/nordisk inden for genren.”

Vi har samlet de forskellige anmeldercitater lige her. Og de hurtigste læsere, som faktisk nåede at læse bogen inden den overhovedet udkom, har også været så venlige at kaste en masse stjerner og roser ud over FØR DØDEN LUKKER MINE ØJNE på netboghandlen Saxo. De kan læses lige her.

Og så skal vi da lige huske at sige tak til Laura Groth fra Gyldendal Group Agency, der var så venlig at fange os på weekendens Krimimesse, hvor vi - endnu engang! - blev interviewet af Henrik Palle, inden det var tid til bogsignering, sol i fængselsgården og Bo Tao Michaëlis og Henrik Palles traditionelle forelæsning om de seneste landvindinger inden for skurkologien.

Der er mange flere billeder lige her og her, hvor man ud over Bødker & Bruun in action kan nyde synet af over 5000 besøgende i Horsens som demonstrerede, at interessen for den gode krimi ikke er mindsket!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar