tirsdag den 18. februar 2014

DØDEN PÅ KINESERØEN

Arbejdet med NÅR SOLEN FORSVINDER førte os vidt omkring, men den starter nu ikke så langt hjemmefra. I Frederiksberg Have ligger der nemlig en idyllisk ø kendt for Det kinesiske lysthus.

Om sommeren kan man slentre forbi om søndagen og få en kop veltillavet te, mens man nyder det romantiske sceneri. Med mindre man er krimiforfatter, for så kan man naturligvis ikke lade være med at bryde idyllen.

For hvad nu hvis vi tager en sød ældre dame, der aldrig har gjort noget ondt. Lad os sige, at hun endda er medlem af Frelsens Hær. Ude og lufte hunden en sen aften inden lukketid. Spadserer rundt i Frederiksberg Have og bliver lokket med ud på Kineserøen. Hvor hun bliver halshugget med et samuraisværd ... Ja, så er historien i fuld gang.

Frelserdamens død blev til prologen i NÅR SOLEN FORSVINDER, og den kan læses i et uddrag af krimien lige her. Derefter flytter handlingen sig til Spanien, hvor Linnea Kirkegaard er fuld gang med at opgrave spanske massegrave fra borgerkrigens tid, og til det centrale København, hvor en gangsterkrig er ved at bryde ud.

1 kommentar:

  1. Hvis du er på jagt efter en bookmaker, der indeholder gode odds, ikke mindst i Superligaen, så er Unibet et rigtigt fint valg. Unibet bonuskode

    SvarSlet